22/8 Mer eller mindre en allmän uppdatering...

Ja, nu är den här sommarens semester slut, och det är dags att återgå till alla normala aktiviteter och rutiner igen. Det har varit så mysigt med lilla Hiro under den här sommaren!

Den 9 augusti var vi på Ronnebyutställningen. Det var Hiros första hundutställningen någonsin, och han var helt till sig i början och nosade och kikade precis överallt - för det fanns ju hundar överallt runt omkring honom! Han fick också träffa sin bror Miki från Karlskrona.

Den 14 augusti blev lilla Hiro fem månader gammal, och han är busigare än någonsin! Det är så mycket energi i den lilla busen, och det är så kul att se honom utvecklas!

Just den här helgen är Kim iväg med jobbet och har lite kul, så varje gång vi har varit ute på en promenad så springer han omkring och letar efter honom. Det är lite gulligt, men Kim kommer ju inte hem än på ett tag. Fast i eftermiddag kommer Evelyn och skämmer bort honom istället och så ska vi ha lite mysig tjejkväll för oss själva medan grabbarna är borta och roar sig.

Snart börjar skolan igen, och det ska bli kul. Hiro kommer att få åka med Kim på jobbet lite mer än han har gjort nu, men jag tror inte att han dör av det precis. Han trivs bra i lastbilen =)  Så länge Hiro bara får vara med så är han nöjd med det mesta här i livet! 


Små spår
Från söta lilla Lisa

de var väl på tiden med en uppdatering ;P haha

2009-08-22 @ 10:26:48
Från söta lilla Emma

haha, jo det var det! får väl skylla på det fina vädret att det blivit så lite bloggande, men jag ska sätta fart nu igen! =)

2009-08-27 @ 18:25:32
Besök min blogg http://fumihiro.blogg.se/

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0