8/8 Shibaträff i Malmö!

Idag har vi alltså varit på shibaträff hemma hos Annika i Malmö. Det var verkligen en massa underbara shibor, och minst lika många shibaintresserade människor ;-p  Jag kommer så väl ihåg första gången vi besökte Annika. Det var på en Kennelträff i slutet av maj. Då var man så överväldigad över att det var shibor precis överallt. Numera är det mer så att man inte kan sluta titta på dem för att de är så vackra. Det känns konstigt att det bara var drygt ett år sedan vi var hos Annika första gången! Nu kan man verkligen inte tänka sig livet utan en shiba! Trots det har lilla Hiro bara bott hos oss i knappt tre månader, även att det känns som mycket mer! Vi har hunnit med så mycket mysigt tillsammans på den här tiden! Och vi älskar vår lilla shiba-kille så otroligt mycket!


Här ser ni några av alla de shibor med ägare som kom till shibaträffen! Det var helt klart mest röda shibor, även om det fanns några black and tan och en cremefärgad också.

Shibor så långt ögat kan nå! Det här är verkligen världens vackraste hundras!

Det naturliga resultatet när tre kullsyskon försöker leka fast de är kopplade... Trassel!! På bilden ser ni ter av fyra valpar i Chonix F-kull. Valparna är nu 4½ månader gamal. Den vita tiken kallas Sayo och bor någonstans i Lund tror jag. Den mindre röda hanen kallas Miki och bor i Karlskrona. Hiro är, som alltid, störst!



Till sist tyckte visst till och med Sayo och Hiro att de kunde ta en paus och lugna ner sig i värmen..! Det var jättefint väder och supervarmt, skönt att det inte var regn, men jag förstår varför Hiro var så trött på vägen  hem!

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0