15/7 Snart Östersjöfestivalen!

Den senaste veckan har Karlshamn blivit mer och mer fyllt... För tillfället finns här bland annat; ett tivoli där karusellerna växer som svampar ur marken utanför för varje timma, mängder av småscener, en gigantisk scen på torget som är nästan lika hög som kyrkan, mängder av tält med stol och bord utanför varje restaurang, hundratals små försäljningsstånd... Nästan all trafik i hela centrum är avstängd och trots att festivalen inte börjar förrän imorgon kväll så är stan redan packad med turister!

Ibland dess "turister" finns också Kims lillasyster Lisa, hennes kompis Ellen och så Tim - en av Kims kompisar. De bor från och med idag hos oss och vi ska göra vårt bästa för att visa dem hur kul Karlshamn kan vara! Överallt finns det något som i vanliga fall inte brukar vara där, så till och med när vi bara går en kort promenad med Hiro så finns det en massa nytt för honom att titta på... Vilket han än så länge inte alls har protesterat emot, men vi får väl se. Vi har i alla fall kunnat konstatera att han inte bryr sig ett dugg om fyrverkerier! Varje kväll använder de nämligen fyrverkerier på den närmaste ön här i Karlshamns skärgård i sin föreställning på sommarteatern som finns där - och Hiro han ligger och sover hur sött som helst även om vi har fönstrena öppna och ön bara ligger några hundra meter ifrån kajen.

Har har även fått ett nytt koppel. Det går bara inte att lämna honom ensam med någonting! Inte ens för fem minuter! Dessutom tuggade han ganska mycket på sitt första koppel i början när han inte var van vid att gå i koppel... Så vi fick köpa ett nytt till honom, men han ska få ett fint ett på Ronnebyutställningen som är i början på augusti! :D

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0