19/6 Var är Annika?!

Idag är det midsommarafton, och vi har såklart varit och sett på när de reste midsommarstången, spelade dragspel osv. Det var inte bara en massa folk, utan också en hel del hundar - mycket nyttigt för Hiro! Han var faktiskt jätteduktig, nyfiken såklart, men ändå inte för på eller för jobbig. Som vanligt är det en massa som frågar vad det är för ras, och ytterligare två personer (en pensionär och en liten flicka som nyss lärt sig prata) trodde att han var en katt, stackarn! Han som är så fin! Nästen 14 veckor gammal är han, men han väger 6900g! Nästa två kilo mer än av vad pappa Kaito vägde när han var lika gammal...

Som vanligt, eftersom det är midsommarafton, har det ju regnat i omgångar, och under en av dessa passade vi på att titta på filmen som vi fick av Annika med hela F-kullen! Jättemysigt var det, men det allra roligaste var väl ändå Hiros reaktion! Tre gånger under filmen så gör Annika sitt speciella ljud som hon använde för att kalla på valparna och ropade hans namn efteråt. Första gången hann vi knappast fatta vad som hände innan Hiro som ett skott hade flugit upp från mattan där han låg och tuggade på sin tuggis och var ute i hallen och köket och förtvivlat letade efter Annika! Ytterligare två gånger for han upp på samma sätt när Annika ropade på honom i filmen, och han var så förvirrad och förstod inte alls var vi hade gömt Annika! Han hörde såklart att ljudet kom ifrån tvn, men tv och telefon det är två saker som Hiro inte alls begriper vad de ska vara bra för...!

Högtalarnas väldigt roliga placering på bilden kan förklaras med att Hiro bara älskar att sätta tänder och klor tyget som är spänt på framsidan, men som den väluppfostrade lilla sötnos han är (hmm..! ;-p) så har han redan lärt sig att han inte får sätta upp tassarna på något bord, så därför låter han faktiskt bli dem när de står där uppe! Jaja, någon gång blir han väl så stor att man kan flytta ner dem på golvet igen, där de egentligen hör hemma.. de ser väldigt stora och väldigt malplacerade ut där uppe!

Hiro börjar också bli stora killen! Numera har han inte "bara" vuxenpäls på svansen, utan han har också fått ett brett sträck längs ryggen med den lite rödare och strävare vuxenpälsen! Hjälp! Vart tog tiden vägen?! Han är så stor och fin, så man kan ju bara inte låta bli att vara stolt över honom, men samtidigt känns det lite sorgligt att den mjuka valppälsen ska försvinna så fort! Stor, det kommer han ju att bli oavsett, men ibland kunde minsann den första valptiden fått vara något längre!

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0