30/6 Första valptanden tappad!

Idag har Hiro tappat sin första valptand! Det är den vänstra framtanden i överkäken... Och det ska faktiskt bli ganska skönt att han, inom några månader, har tappat alla de små sylvassa valptänderna, för ojojoj vad ont det kan göra ibland när man leker med honom och han blir lite för ivrig!

I övrigt har vi också för första gången lämnat Hiro ensam hemma, det var igår det... Vi var tvugna att åka och handla båda två, och det kan jag be att få tala om att det var inte ett dugg poppis! Vi satte ner buren i köket så att han såg ytterdörren och så fick han ett smarrigt kex precis innan vi gick. Han var trött för vi hade gått en sväng precis innan och innan dess hade det varit massa lek och bus... Men när kexet var slut, då blev Hiro sur! Vi hörde honom skälla och föra oväsen redan när vi stod vid bilen på parkering - innan vi hade åkt ens! Och det var inte tystare när vi kom hem, nästan en timme senare! Vi tänkte att han skulle få lite tid på sig att lugna ner sig och somna, och enligt grannen så hade han i alla fall inte fört liv hela tiden, han hade varit mestadels tyst - men i alla fall! Någon gång måste man ju börja lämna dem ensamma... Och det här var alltså första gången, annat än då tvättstugan, brevlådan osv...



Dock växer vår lilla älskling så det bara knakar! Det är knappt att man kan förstå att han varit så liten, liten när vi hämtade honom...! Man sitter och tittar på kort, och begriper inte riktigt var någonstans det började gå så där fort!


Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0