10/5 En hel natt senare...

Igår gick vi och la oss strax efter 22 och Hiro var trött! Inte så konstigt kanske med tanke på att gårdagen måste ha varit väldigt annorlunda mot resten av dagarna i hans liv... Han fick åka bil långt och komma till ett helt nytt ställe utan varken mamma eller syskon...

Hur som så har han sovit sött i sin bur bredvid sängen :-) Det var lite gnäll i början, men när han väl somnat (slickandes på min hand) så vaknade han bara några få gånger, han tuggade lite på sitt tuggben, drack lite - och gick sedan och la sig igen... Riktigt duktig pojke!

Fast strax efter 05.00 tyckte han att nu var det minsann dags att gå upp, han var superpigg och buren var inte ett dugg rolig då... Så då gick vi ut och kissade och gick på liten upptäcksfärd på närmaste gräsmatta. Kim låg och sussade sött vid det laget eftersom han ska köra lastbil i eftermiddag... Fast gissa om Hiro blev glad när Husse långt efter hans frukost och mellanmål kom ner och busade med honom!

Snart är det dags att gå ut en liten sväng igen... Han protesterade inte för fem öre när halsbandet skulle på idag, så duktig han är vårt lilla charmtroll! Vetegroddsoljan, frukosten med torrfoder/vatten/leverpastej och mellanmålet med dofilus/nötfärs gick ner som smort - han är allt ett riktigt lite matvrak vår lilla sötnos!

Små tupplurar tar han dock hela tiden - helst på matten mellan mig och Kim... Där ligger han så bra så!


Små spår
Från söta lilla Lisa

fy fan va söt han är XD

2009-05-10 @ 10:06:57
Besök min blogg http://darkstarlet.blogg.se/

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0