15/5 Kloklippning hemma för första gången...

Idag blev det alltså kloklippning här hemma för lilla Hiro! Han var SUPERDUKTIG! Visserligen kanske det kan bero på att Kim smetade in fingrarna med leverpastej och satte sig framför oss och så fick Hiro slicka av det medan jag klippte klorna, men men... ;-p Huvudsaken är ju att det gick bra och att han fick en positiv upplevelse och inget skräckexempel ;-) Fort gick det också för han satt riktigt fint och stilla när han fick god leverpastej :-D

Ikväll ska vi grilla lite gott och bara vara hemma och mysa med vår underbara lilla kille! Vi älskar honom såååå mycket! Det är helt ofattbart att han kan betyda så mycket efter bara så kort tid! Det är inte ens en vecka sedan vi hämtade honom, och det är omöjligt att föreställa sig en dag utan honom nu! Bara att se hur glad han blir och hur mycket han viftar på svansen på morgonen när vi vaknar och går upp med honom! Eller att se honom komma springande mot en när man kommer hem ifrån skolan/jobbet och han har tillbringat dagen med den andra av oss... Hela halva valpen viftar, så glad är han!

I början kändes det så overkligt. Vi hade längtat efter en hund (en shiba) så länge, så man vågade liksom nästan inte blunda... Men när man öppnade ögonen igen så var han ju där - precis lika söt och glad som för ett ögonblick sedan! I början kändes allt lite mer som en önskedröm - men nu förstår man att det faktiskt är verklighet! Och vilken underbar sådan verklighet sedan!

Just nu längtar både jag och Kim till sommaren och semestern så att vi båda två kan få spendera varje dag och stund med vår underbara lilla fyrbenta familjemedlem! Som det är nu är Kim ibland iväg på jobbet när jag är hemma med Hiro, och jag i skolan när han är hemma med Hiro - tänk då så underbart när vi sedan båda två kan vara hemma med sötnosen!

Nehe, nu blir det en liten promenad igen ;-p Om man nu kan kalla det promenad när han mest går runt och luktar och tittar på allt spännande en stund och sedan tycker att det kan vara nog och kommer för att bli buren en bit ;-) Gulligt är det i alla fall - och lilla Hiro lär sig mer och mer om världen runt omkring...

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0