24/5 Idag åkte Leo och Lisa hem igen...

Nu har Leo och Lisa åkt hemåt igen.... Strax efter fem vinkade vi av dem, och nu är de borta... *snyft* Man får väl trösta sig med att vi har haft en helt underbar helg i alla fall - det var så kul att få träffa alla syskonen Haglund samtidigt igen! Även Hiro hade väldigt kul tillsammans med dem eftersom de båda två är så hundvana så blev det mycket lek och bus..! ;-p

Efter att Leo och Lisa hade åkt gick vi den lilla biten ner till havet och där låg Hiro och såg sig omkring i solen... Han gillar att bara ligga och titta sig omkring lite då och då, fast lika ofta älskar han att busa omkring på gräset förstås..!

Han börjar nu också bli riktigt, riktigt superenvis och ibland blir vi lite oense om vad det är som gäller. Han älskar att testa gränserna, och det är väl kanske precis så som det ska vara med en liten valp ;-) Om han har blivit bortlyft för att han tuggar på mattan 100 gånger så bara måste han testa den 101 gången också - det kan ju bli så att han får tugga på den..?

Han är dock jätteduktig kille så fort han känner att vi har godis i handen. Det blir småbitar av frolic då och då, och "sitt" lärde han sig på bara några få försök och nu sätter han sig fint när det är dags för mat och väntar lugnt tills man har satt ner matskålen. "Ligg" kan han med lite hjälp, men han är superduktig och snabb på att lära sig så det kommer nog snart det med... Att gå fint funkar också bra, så länge man inte väntar för länge med att belöna och ge godis. Något som Hiro inte är så värst glad i är att visa tänderna, så det tränar vi så fort vi har en chans. "Loss" funkar också om man kan byta med en godis lite snabbt... På det hela taget så är han väldigt duktig och sammarbetsvillig så länge han vet att han får ut något av att göra det - och det kan ju inte vara mer än rätt att man får lite lön för mödan... ;-p Vem gillar egentligen att jobba utan lön..?

Just nu är vädret så underbart att man helst vill tillbringa hela tiden utomhus, men det är ju alltid lite annat med som måste göras, lite tvätt, städning, diskning och sådant... Vilket inte alltid går lika fort som innan när man har en liten sötnos med svans, fyra ben och en väldigt nyfiken nos snurrande runt fötterna...

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0