3 dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar till vi ska hämta hem vår lilla älskling! Längtar, längtar, längtar - det gör vi...! Allt är fixat och klart inför hans hemkomst och igår blev det storstädning av hela lägenheten och trappuppgången. Nu har vi ställt fram en korg åt honom där nere, hans bur uppe i sovrummet precis bredvid sängen, grindar i båda ändar av trappan, matskålarna är nydiskade och framplockade, hundkex och godis ligger i snygga, lufttäta, glasburkar i köket, koppel och halsband ligger bara och väntar på att vi ska åka och hämta honom... Leksaker har han redan en hel låda full med, så visst kommer han kanske bli lite bortskämd kanske...

En massa andra småsaker har vi också köpt hem åt honom såklart som borstar och sånt, och maten är förberedd i frysen och i kylskåpet. Och fjärilarna fladdrar envist runt i magen! Hur mycket man än längtar så kan man bara inte låta bli att vara lite orolig över att göra saker och ting fel... Som tur var har vi hittat världens bästa uppfödare som tålmodigt svarar på alla våra dumma frågor :-)

Nu längtar vi bara efter att få hämta hem Hiro - kanske kan det vara något att göra som man gjorde när man var liten och ville att det skulle bli julafton med det samma, man rev bort dagarna på almanackan... ;-p Nja det kanske inte är någon höjdare ;-) Har vi väntat så här länge så måste vi ju kunna vänta några få dagar till..!

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0