21/10 Visst är shibor smarta...!

Nu är det verkligen höst på allvar, här nere i Blekinge... Hiro trivs såklart som vanligt ute på promenaderna, men det märks definitivit att det har blivit kallare. Igår fick Kim bära upp kartongen med alla vinterjackorna ifrån källaren, så vi fryser i alla fall inte på våra promenader. Just nu så fryser man å andra sidan inte eftersom vi för fullt håller på med utställningsträningen. Tyvärr är andra hundar fortfarande mer intressanta än mig, men man håller sig ju garanterat varm när man ska springa i cirklar (dom börjar faktiskt bli cirkulära nu till skillnad från i början..!) med en liten buse bredvid sig... Att stå fint kan han iofs, men han tycker det är riktigt tråkigt..!

Nu i helgen när vi var i Vetlanda så dög det såklart inte att sova på golvet... Hiro är ju van vid att sova i vår säng nu... Och bushunden la sig faktiskt under täcket en stund..! Men där kan det vara nog tycker jag, jösses vad han kittlas..!

Fast nu var det ju egentligen inte detta som jag hade tänkt att inlägget skulle handla om, utan mer om hur smarta shibor är!! För det är dom verkligen! Kim har ju rätt så ofta med sig Hiro på jobbet, och där trivs Hiro alldeles förträffligt . Innan har ju Kim alltid vevat ner rutan så att Hiro kan sticka ut huvudet och se Kim när han stannar för att lasta och lossa, men nu har det ju blivit så kallt ute att Kim inte alls tycker det är lika kul att ha fönstret nere längre, så därför får det vara uppe hela tiden. Men shibor är minsann inte dumma..! Det tog inte lång tid för Hiro att klura ut att om han satte sig på Kims plats och tittade i backspeglen så kunde han se Kim hela tiden..! Smart vovve måste jag säga! Kim har inte visat honom det, utan han har själv räknat ut att Kim syns i backspegeln! Så himla sött! Bäst att Kim sköter sig på jobbet nu, för nu har Hiro minsann alltid full uppsyn över honom...! =)

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0