19/9 Träningsträff i Malmö! Och Hiro "hjälper till" att skruva ihop nya möbler...


Återigen dax för träningsträffar! Det är så kul att få träffa massa "shiba-folk" (hoppas ingen tar illa upp, för det är verkligen inte meningen!) och bara prata massa hund! Vi ska i höst nu börja träna mer och mer inför utställningar, så nästa träningsträff blir det ringträning! Annika ska agera domare och vi och paret som har Hiros bror (de bor i Karlskrona) ska åka dit och öva! Det ska bli jättekul, men jag är hur nervös som helst! Redan nu! Och det är ändå inte ens på riktigt! Jösses Amalia, undrar just om alla var så nervösa inför sin första utställning..!

I bakgrunden av bilden ser ni "Zaffa", en maremmano abruzzese, som är en av Annikas hundar. På träningsträffan så lekte och busade hon och Hiro hur mycket som helst! Och det är minsann ingen liten hund! Dessutom bokstavligen talat så hängde sig Hiro i henne, och hon bara fortsatte busa och leka... Vad är det nu igen de säger i Alvedon-reklamen... "Är man stor och starkt måste man vara snäll"

På väg hem från Malmö hoppade jag också in en supersnabbis på Ikea medan Hiro och Kim gick en liten sväng. Det blev bland annat två nya nattduksbord som vi såklart skulle skruva ihop senare på kvällen när vi kom hem. Som alltid så trivs Hiro helt klart bäst när han är "mitt i smeten" och i centrum, så självklart tyckte han att hans hjälp behövdes när vi skulle montera ihop dem... Hans nos var verkligen överallt! Han luktade på allting och snokade runt bland kartongerna! Tills sist fick vi i alla fall ihop dem! Det är jättemysigt, men inte alltid så praktiskt att ha en "fyra-ben-och-svans"!

 


Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0