19/12 Uppsala-resa...

Idag åker jag till Uppsala med husse och matte! Vi ska nämligen besöka mattes lillasyster Linda som pluggar där. Kika lite på hennes lägenhet, och håra ner där lite med - eftersom lilla jag fäller som bara den just nu... Efter några mysiga dagar i Uppsala så ska vi äntligen till Vetlanda så att jag kan leka med bästaste Speja! Det längtar jag efter! Just nu ligger jag i soffan och kollar på hockey, det bästa av allt är givetvis reklampauserna när det är reklam för whiskey och det flyger runt en fågel i tv-rutan. Den jagar jag precis varje gång den dyker upp! =)  Matte skrattar lite åt mig, men det bryr jag mig inte alls om, för fågeln är ju mycket roligare! =)  Godnatt alla små söta vovvar, mattar och hussar - nu ska jag sova sött. Imorgon blir det en låååång bilresa, men det är jag ju van vid efter alla gånger jag följt med husse på jobbet!

15/12 Hiro ser snö för första gången!

Eftersom vår lilla shiba-kille är född i mars månad har han följdaktligen aldrig sett snö innan... Och eftersom vi bor precis vid kusten var vi osäkra på om han skulle få se snö innan vi åkte "hem" till Vetlanda för att fira julen med nära och kära. Men idag har det snöat i Karlshamn! Så fort det lagt sig lite på marken kunde jag bara inte vänta längre, utan tog med Hiro ut så han skulle få se det där vita, kalla som kom från himlen.

Första gången han såg snö fick han shiba-fnatt! =)  Alla ni som har en shiba, vet precis vad jag talar om, och normalt sett går det ju över ganska så fort - men Hiro hade fnatt ett bra tag! Han nosade på snön och när han andades in så råkade några snöflingor flyga upp i nosen på honom så sen hoppade han omkring och fnös och nös en lång stund... Att se honom för första gången sätta tassarna i snön var ju också en upplevelse...! ;-p  Snart hade han dock glömt bort att snö var konstigt och lekte och busade som vanligt med mig... =)  Så söt så! =)

4/12

Nu var det länge sedan det kom upp något nytt här... Lilla Hiro är med mig i lastbilen nästan varje dag, bara för att Emma har så grymmt mycket att göra i skolan. Hiro tycker inte alltid om att behöva gå upp kl 05:30, men om man ska hinna med allt innan man börjar jobba så måste man =) Imorgon blir det lusse och pepparkaksbak "mumms" får se vad Hiro tycker om det...

RSS 2.0