13/7 Vilken sommar!

Just nu är det alldeles underbart ute! Klockan är sent, men det är ändå ljummet. Varje morgon klockan halv fem ringer klockan och jag och valpisen tar oss en lång tur i skogen eller längs havet innan det blir för varmt. Hiro älskar att vara utomhus, så Midsommar i sommarstugan vid Bjerken passade såklart denna underbara sötnos alldeles perfekt. Dessutom fick han ju en massa tid ihop med Speja och de har lekt och busat som bara den! Nu i slutet av juli kommer en ny lite valp, Skrållan, till mamma, Tomas, Marcus och Victor. Jag tror att Hiro kommer bli överlycklig vid tanken på ytterligare en lekkompis i Vetlanda!
Men just nu är det varmt, varmt, varmt. Hiro älskar att ligga på uteplatsen och titta på katterna och allt annat som rör sig på innegården. De långa promenaderna får bli tidigt på morgonen och sent på kvällen när det inte är så varmt ute. I övrigt verkar denna lilla sötnos vara helt tillfreds med livet =)
Hiro har också fått en ny beundrare, inom Karlshamns Sjöscoutkår! En av ledarna har just shiba som favoritras och vill ha en shiba ifall det någonsin blir aktuellt att utöka familjen med en fyrbent familjemedlem! Oddsen för det är inget jag skulle satsa pengar på, med tanke på att rasen faktiskt fortfarande är väldigt liten i Sverige...
Hoppas att allt shiba-folk har det underbart runt om i sommarsverige och att vi ses på shibeträffen i Malmö nu i sommar!

RSS 2.0