27/9 Hundutställningar! =)

För ett litet tag sedan var vi på Sofieros internationella hundutställning och skämde bort vår älskade kille med en massa prylar =)  I början av november blir det Växjös internationella hundutställning! =D  Ska bli kul, för där har vi aldrig ställt honom innan! =)
Idag har vi varit ute och gått, tittat på Glassbåten som har sjunkt och myst och lekt. Sedan blev det spagetti och köttfärssås hemma hos Kim - en av Hiros favoriträtter minsann =)  Imorgon ska Hiro åka lastbil och gå på bågskytte såklart... Världens veckraste shiba!
Röntag och ögonlyst har han också blivit... Han klarade ögonlysningen utan anmärkning, men fick B på höfterna =(  Armbågsröntgen har inte kommit upp på hunddata än, jag vet inte varför..? De skickades in precis samtidigt nämligen... Så länge han inte har ont av det så spelar det ju iofs ingen roll =)

13/9 När husse och matte går på McD...

...så ligger jag självklart i hatthyllan och spanar! (Jag som trodde det bara var katter som ville vara så högt upp som möjligt?) Vadå, kallade nån MIG för katt! Nu igen! Det trodde jag bara hände med små shiba-valpar och inte med stora ståtliga shibor!! Hur som så ligger jag där och spanar såklart =)


Och nu i sommras när husse och matte köpte glass till sig, så fick jag ju självklart inte bara smaka - utan jag fick min egen glass! Mums vad det är gott när det är varmt ute! JAg förstår bara inte hur nån kan tro att jag är en bortskämd liten kille? Och inte förstår jag heller varför kassörskorna i driv-in tittar så konstigt när jag får min glass... Vadå, får man inte gilla glass eller?!


13/9 Bara för att min älskade vovve är världens bästa..!! =)

Här kommer lite bilder på det absolut vackraste som finns i hela världen, nämligen Chonix Fumihiro! =)

Det är dock sällan som världens vackraste shiba sitter still så pass många sekunder att man hinner få en bild på honom! Helst ska det vara fullt ös 24/7!
















Allra helst är Hiro ute på upptäcksfärder ute i naturen. Snö är något som denna lilla vilde bara ÄLSKAR att leka i! Just här är han ute på vinterpromenix med en av lekkompisarna, Robin,  och har fått syn på något mycket spännande! Matte passar givetvis genast på att ta ett kort och önska att han kunde stå så där på utställningarna, här gör han det ju utan att ens bli mutad med korv eller köttbullar! ;-p


22/8 Scout-shiba? =)

Världens bästa shiba fick såklart vinka av matte som skulle ut och segla med Karlshamns Sjöscoutkår en helg. Själv var jag lika glad och förväntansfull som när man var liten och skulle iväg på hajk - det är så kul att få lära känna nya människor! Allt med scouting är ju dessutom så mysigt! Och det var en glad shiba som överföll mig kvällen efter när jag kom hem! =)
Den 12 september är det dags för nästa utställning! Då bär det av till Sofieros internationella hundutställning. Där ska vi träffa alla andra shibor, underbara shibaägare och dessutom shoppa loss ordentligt så att vår älskling blir ännu mer bortskämd =)  Mysigt värre!

RSS 2.0