Fotomodellen Hiro!

Hiro är med mig i lastbilen ganska så ofta, då slipper han vara själv hemma =)
Och jag vet inte hur många gånger det är folk som frågar vad det är för ras och vill ta ett kort på honom, alltid kul tycker jag =) Får minst 20 kommentarer om dagen när jag kör Karlskrona inner, gågator och en massa butiker =)

14/8 Shibaträff i Malmö!

Så blev det alltså dax för ytterligare en dag med underbara shibor, shibaägare och eventuellt framtida shibaägare i Malmö! Dagen inleddes med en presentation av närvarande shibor. Hiro hade ju både sin mamma och sin pappa på plats, men ingen av alla shibor som var där kom ändå upp i hans storlek! När man ser honom så nära andra shibor inser man verkligen hur stor han är!



Han är dock som alltid världens vackraste shiba! Han fick också den äran att leka med en 13 veckor gammal shiba-valp från Danmark. Efter alla lekar med Skrållan har Hiro respekt för vassa valptänder i nosen, men han tyckte allt det var väldigt kul med en valp! =)  Humör hade dock denna lilla dam, och Annika fick vara rätt vänlig men bestämd innan hon ens tänkte tanken på att ge med sig!

I övrigt avlöpte dagen precis som andra shibaträffar! En viss gymnasieutbildad herre (inga namn nämna eller glömde ;-p) placerade sig rätt sött OVANPÅ frysväskan... ;-p Fast bilden ville inte riktigt hamna där jag ville - alltså här! Det får bli ett kommande projekt! Nu kommer ju i alla fall hösten med skola och rutiner igen, så nu är det dags att uppdatera bloggen betydligt mer regelbundet! =)

Våran lilla Hiro =)

Våran Hiro är snart 17 månader =)
Visst e han söt!

Hiro är med vid Hallon plockningen!

När vi var i Hultsfred så skulle det plockas blåbär och hallon så man kan göra rårördhallonsylt.
Å Hiro hittade en lek kompis vid namn Skrållan som är Tomas ny hamilton stövare =) den lilla krabaten var bara nio veckor när Hiro träffade henne...
Hiro lärde sig att man kanske ska akta sig för den där lilla krabaten också för vassa valptänder fanns det gott om =)
Hiro och Skrållan

RSS 2.0