8/11 Malmö Valp 2009

Först och främst så måste vi nog be om ursäkt för att bloggen uppdateras så sällan just nu! Jag har just nu väldigt mycket i skolan, och det hinns tyvärr inte med... =(  Måste jag välja mellan en extra lång promenad med Hiro och att uppdatera hans blogg så vinner självklart de där underbara bruna ögonen som tittar så sött på mig varje gång... ;-p 

Hur som så ställde vi i alla fall ut honom på Malmö Valp, hans första utställning någonsin! Och jag tycker han var superduktig! =)   Han brydde sig inte alls lika mycket om de andra hundarna som vi befarat, och han verkade tycka det var helt okej i ringen =)

Bland shiba-hanar i Valpklass 6-9 månader fanns därför startnummer 200:
Chonix Fumihiro S26085/2009 FÖDD 2009-03-14, E.SUCH Alina's Sato Kaito, U.SUCH Honto-No Umiko, Uppf Mårtensson Annika, Malmö, Ägare Ekström Emma, Drottningg 11, 37435 Karlshamn.

Vår lilla sötnos fick bra kritik, och avsett så är han ju såklart världens bästa shiba =)  Han är ju vår =)  Och vi älskar honom hur mycket som helst och lite till ;-p  Att lära sig tyda domarnas handstil är dock en helt annan sak! Som tur var fick vi hjälp av några av Annikas andra valpköpare och av Annika själv ;-)  Dom har ju övat lite innan på det... =) Hur som så kommer sötnosens kritik här:

Ganska stor och bör ej växa mer, bra huvud och uttryck, korrekt bett, välplacerade öron, utmärkt hals och kropp, korrekt svans, bra vinklar, utmärkt päls, behöver mycket ringträning för att kunna visa sina rörelser.

Att han var väldigt stor för sin ålder visste vi ju, och det är ju inget vi kan göra åt saken direkt ;-)  Mer än att hoppas att de andra växer ifatt då ;-p  Vår duktiga pojke var dock helt underbar och duktig =)  Kan absolut inte begära mer av världens vackraste shiba-pojk, nämligen vår "lilla" Hiro =)


7/11 Utställning!!!

Imorgon åker vi till Malmö för att ställa ut Hiro på Malmö Valp 2009... De ska bli kul för det är Hiros första utställning, men det är sålart oxå nervöst. Vi har hoppas på att det går bra, för så mycket som vi har tränat med Hiro. Nehe det får bli så för ikväll för nu ska vi snart gå och lägga oss, för vi ska upp 04:00 imorgon!
Så här mysigt ska man ha det jämt!!!

4/11 Våran lilla maskot på BBAB!

Eftersom Emma nästan jämt är i skolan nu för tiden så är Hiro med mig som offtast iaf. Ganska så ofta när man kommer till jobbet så är det ofta man får frågan ifall jag har med mig Hiro, det gjorde en på terminalen i Kristinstad förra veckan när jag körde natt, Hiro fick följa med mig pga att Emma var i skolan till kl 18 på kvällen så då kan ju inte Hiro vara hemma så länge än iaf. Sen tycker Hiro de är kul att följa med också för då får man juträffa en massa människor, å det spelar ingen roll vem det är på jobbet igentligen, för svansen den viftar lika mkt endå.

Nosa å kissa måste jag ju också göra annars blir jag sur!

30/10-1/11 Hiros nya kompis =)

I helgen har vi haft Vetlandabesök =) Alltid trevligt såklart, men den här helgen så var det nog extre trevligt för lilla Hiro - för han fastnade direkt för vår gäst, Martin! Från det att han kom hit tills det att vi lämnade tillbaka honom i Vetlanda så hade Martin konstant en liten hund svansandes efter honom! Kanske inte konstigt med tanke på hur gullig han var mot Hiro och hur mycket han lekte med honom! Vi lär få köpa fler tennisbollar till nästa gång Martin kommer på besök!

Hiro var såklart hyfsat väl uppfostrad, även om han är så glad att han inte riktigt vet var han ska ta vägen så fort det kommer någon hem till oss... Det märks att han fortfarande är valp! Dock börjar vi vänja oss vid de där underbara bruna ögonen som Hiro har, det är inte längre som i början när man bara inte kunde sluta titta på honom för att han var så fin...

I övrigt så har vi nu fått hem nummerlapp osv. till Malmö Valp! Hjälp! Det är nästan snart dax för Hiros första utställning! Tur kanske att jag har haft så fullt upp i skolan den här terminen att jag inte ens har haft tid att oroa mig och vara nervös... Vi tränar såklart fortfarande regelbundet med honom, men jag tycker nog allt att han är duktig, min lilla shiba-pojk =)

RSS 2.0