10/7 Men guuuud vilken söt hund!

Igår, liksom många andra sommarkvällar, spelas Kalle Blomkvist på Skottsbergska Gården i Karlshamn. Det är bara ett hus mellan oss och Skottsbergska Gården och det innebär att det inför varje föreställning brukar gå förbi några hundra människor, oftast barnfamiljer, som är på väg till teatern. Hiro har ju för vana att balansera med baktassarna på soffryggen och sedan halvligga på fönsterbrädan när fönstret är öppet. Han älskar att titta på folket som går förbi utanför - och de älskar att titta på honom!

Hundrade gången man hör "men guuuud vilken söt hund! titta, där i fönstret!!" så är man dock lite, bara en aning, trött på den kommentaren. Bara lite dock - resten av en bara pyser av stolthet över att man råkar dela tak med världens vackraste vovve! =)

Idag skippade vi dock inläppstiden till teatern och åkte istället ut till Långasjön för sol och bad. Hiro busar och leker eller sover i skuggan medan jag och Kim får tid för en god bok eller bara njuter av solen och vädret. Perfekt, med andra ord!

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0