24/7 Östersjö avklarad, nu väntar resten av semestern! =)

Nu är Östersjöfestivalen över och i förmiddags efter en liten bit chokladtårta åkte våra gäster hem till Vetlanda igen. Leo som varit här längst hade då bott hos oss i en hel vecka! =)  Vi har verkligen haft det mysigt och bra, och gästerna har varit helt underbara, men det är ju ändå en hel del bök och stök med så mycket folk så  nu är det rätt skönt att först ha familjen här några dagar och sedan åka iväg på semester och vara gäster ;-) 

Men nu blir det alltså mamma, Tomas, Victor och Marcus här ett par dagar - planen är bara mys och så lite segling då såklart =) Efteråt åker jag och Kim till sommarstugan i Hultsfred för nästan en veckas slappande och såklart också bärplockande inför vintern. Sedan väntar weekend i Falkenberg på lyxhotell med spa, teater på Vallarna och lite konserter samt en liten tur in på Gekås på väg hem såklart... Så är det Vetlanda som gäller under resten av semestern med bland annat Elisa's och Playtones på Ekbacken!  Dagarna kommer säkerligen att springa förbi nu när man är ledig...

I stugan är det ju också dålig tillgång till internet så nu blir det kanske blogguppehåll ett tag tills hela lilla familjen är tillbaka i Karlshamn igen. Hiro fortsätter dock att ha ett superduper sommarlov! Nu under Östersjö har han ju verkligen varit nöjd, lägenheten full med folk som gillar hundar och leker med honom och matar honom med läckerheter - och lilla Leo att sova bredvid och gosa med på morgonen när vi släppt ut honom från vårt sovrum! Inte dumt alls tycker Hiro som gärna hade velat ha sådan uppmärksamhet jämt!

Små spår

Skriv helst en liten kommentar!

Från vännen
Kom såklart ihåg mig!

Motsatsen till snigelpost

Var besöker jag din blogg?

Gulligt meddelande här tack!

Trackback
RSS 2.0